Kategoriarkiv: penis forstørrelse

Hvor sikre er Penisforlængelse metoder?

penis forstørrelsePenis udvidelsen er et problem for så mange mænd , herunder dig (hvorfor er du læser dette). Det er en kendsgerning, at de fleste mænd er interesseret i penis udvidelsen. Sandheden er, at de fleste mænd ikke er tilfredse med deres penis længde eller deres seksuelle præstationer , og vil øge størrelsen , hvis de vidste hvordan.

Du kan ikke være tilfreds med størrelsen på din penis , og du er til flov over at tale med din læge om dit problem.
Du kan være overbevist om, at din penis ikke er stor nok til at tilfredsstille din elsker. Du er sikkert rigtigt, hvis du ikke kan se dig penis så stor , så er det ikke stor nok til din kæreste .

Dette kunne have føre til en generel mangel på tillid , når du foretager kærlighed med din partner, og denne mangel på tillid fører ofte til din dårlige resultater i sengen, hvilket kun gør problemet værre og fører til følelser af utilstrækkelighed . Dette kan have ført til problemer i parforholdet , da disse følelser rodfæste og uddybe Har du nogensinde blevet dumpet på grund af lille penis størrelse ? Jeg kender fyre, der har været.

Når sådanne følelser , at du er en utilfredsstillende kæreste overtage du det fører til en manglende lyst til at have sex , som din kvinde kan fortolke som seksuel afvisning. Dette ville føre til yderligere misforståelse vedrørende sex og forholdet , og ofte fører til alvorlige problemer mellem dig og din kæreste .

Den voksne underholdningsindustri er fuld af reklamer for produkter og programmer for udvidelsen af penis. Produkterne omfatter piller, cremer og sprays , der hævder, at de vil forårsage penis vækst.
Nogle af disse påstande er skandaløst. Nedenfor vil vi diskutere nogle penisforlængelse metoder til rådighed i øjeblikket .

Natural Penisforlængelse Øvelser

Penis udvidelsen øvelser er blandt de sikreste metoder , som du forbliver i kontrol over udvidelsesprocessen. Penis forstørrelse øvelser gør brug af dine hænder til udvidelsen , så der er færre risici end med andre metoder.

Natural Penisforlængelse Øvelser vil kun fungere godt for dig , hvis du bruger det ordentligt, så det er meget vigtigt at sikre, at de oplysninger, du får om Penis udvidelsen øvelser de er klar og forståelig .

Kun gå til Penisforlængelse program, der tilbyder klare instrukser , gerne med billeder, så du kan se, hvordan hver Penisforlængelse øvelse kommer til at blive udført .

Penis udvidelsen øvelser giver dig følgende fordele og mere:

  • en masse mere ” udholdenhed “
  • ejakulere meget længere
  • styrker din penis muskler
  • øger din penis i længde og omkreds

Der er et par gode penisforlængelse programmer til rådighed , der giver gevinst , men de skal kombineres med en god Penisforlængelse pille et par af dem er listet nedenfor :

Penisforlængelse Pumper

I de tidlige dage af internettet En af de mest almindelige produkter, der reklameres for penis udvidelsen var penis pumpe . Princippet bag penis udvidelsen pumpe det skaber et vakuum omkring penis og bringe blod til penis væv. Det er nyttigt at mænd med ekstremt dårlig cirkulation til at have en erektion.

Der er ingen beviser for, at penis pumper forårsage nogen varig stigning i størrelsen af penis. Når du bruger en penis pumpe i løbet af en periode, er det sandsynligt, at du ikke vil være i stand til at få en erektion uden brug af penis pumpe .

ved hjælp af vægte

Ved hjælp af vægte er et no go område , selvom ved fortsat brug af lodder får du en lang penis , får du også en tyndere penis. Den strakte penisvæv ville resultere i vanskeligheder med at opnå og vedligeholde din erektion .

Ved hjælp af vægte kan forårsage fald i blodcirkulationen til din penis , hvilket kan føre til alvorlige problemer såsom vævsskader.

Penisforlængelse Cremer

Der er ingen creme, der er i stand til at øge størrelsen af penis på sin egen, såsom fløde kun tillade øget blodgennemstrømning til penis væv, som af sig selv kan ikke føre til en stigning i størrelsen af penis.

udvidelsen kirurgi

Kirurgi er en meget skræmmende mulighed for mig og det er naturligvis meget dyrt , hvor jeg bor . Kirurgi bør ikke være en mulighed for dig der er en mere sikker måde , og kirurgi kan medføre komplikationer som infektion, arvævsdannelse , der kunne føre til et dårligt buet penis.

Kirurgi ikke har nogen effekt på din udholdenhed , eller styrken af ​​din erektion , så undgå venligst kirurgi .

Penis udvidelsen enheder

Disse såkaldte extendere eller hvad navn de giver til dem er bare en anden måde at tjene penge fra desperate mænd, der har brug for at forstørre deres penis , er det ikke , at de ikke arbejde, det er bare, at du har brug for at bære sådanne extendere , så længe 12 måneder til at få 1-2 inches. Hvor mange fyre ønsker at vente så lang tid at få et par inches huh !

Penis udvidelsen piller

Penis udvidelsen piller forårsagede øget blodgennemstrømning til penis væv på egen hånd , kan de ikke giver varige gevinster , men i kombination med en god penis udvidelsen øvelse program , de giver varige gevinster. Kombinationen af ​​Penis udvidelsen piller og øvelser tendens til at arbejde hurtigere end Penis udvidelsen øvelser alene.

Der er et par gode Penis udvidelsen piller tilgængelige på internettet prøve en af ​​følgende , fordi de gør arbejdet , men hey husk du nødt til at bruge dem med en Penisforlængelse Program :

Penisforlængelse Patches

Penis udvidelsen patches er ligesom penis udvidelsen piller , men med mere besvær , de gør det samme ( forårsage blodtilførslen til penis ), men du nødt til at bære de pletter på din hud til at frigive ingredienserne i dit blod stream , hvad er pointen hvorfor ikke bare tage en pille måske virksomhederne forsøger blot at tjene flere penge at vide, at nogle af de patches du har bestilt kan falde gør du bestiller for mere !

Min anbefaling

Jeg vil sige baseret på mine egne erfaringer og den forskning, jeg udføres på alle penis udvidelsen metoder øjeblikket tilgængelige på markedet vil jeg sige den bedste og hurtigste måde at øge størrelse og omkreds af din penis uden besvær er en kombination af en god penis udvidelsen pille og penis udvidelsen øvelser .