Hvordan identificeres Peyronies sygdom ?

skæv penisHistorie og baggrund

Generelt Peyronies sygdom henviser til tilstedeværelsen af arvæv i penis . Betingelsen er så indkaldt som det først blev beskrevet af en fransk kirurg Francois Peyronies omkring 250 år siden. Dag, ifølge de generelt accepterede skøn Peyronies påvirker millioner af mænd som regel begynder i deres 50′erne. Pladen danner fra en levetid på små skader eller revner . Disse skader heler ved at danne overdrevet plaques , der resulterer i Peyronies sygdom . Mænd, der danner unormale arvæv andre steder i kroppen , er mere modtagelige for at udvikle en Peyronies plak.

Hvordan Peyronies sygdom udvikler ?

Arvæv eller Peyronies plaque , formularer i væggen af det væv, der omgiver corpus cavernosum . Det vil sige, en mindeplade former i ” lærredet ” ( tunica albuginea ), der ombryder erektile væv . Denne plak er en flad plade af arvæv, der faktisk udvikler sig på toppen eller bunden af ​​penis inde i en tyk membran kaldet

Tegn og symptomer på Peyronies sygdom

Sværhedsgraden , progression og løsning af forskellige tegn og symptomer på Peyronies sygdom er variabel og varierer fra person til person . Symptomerne kan udvikle sig langsomt eller synes natten over.

I en opfølgende undersøgelse af 97 mænd rapporterede 40% en forværring af deres symptomer over tid. Men i 47% , havde sygdommen stabiliseret efter løsning af den inflammatoriske proces , og i 13% var symptomer endda forsvundet spontant.

Som nævnt ovenfor , i Peyronies sygdom , . En plade eller hård klump former i væv af penis Men det er ikke 100 % bekræftet, at hvad der rent faktisk forårsager sygdommen . Nogle eksperter mener, at det kunne være nogle skjulte traumer eller skade, men det er ikke altid bekræftes. På pladen gør penis mindre fleksibel , der forårsager smerte og gøre penis bøjning , når det er oprejst . Af samme grund har mange mænd med Peyronies sygdom seksuelle problemer, fordi de ikke kan få eller opretholde en normal erektion . Patienterne har også som regel har mere smertefuld erektion og afvigelse af penis. Tilsvarende i mange andre tilfælde kan disse plaques også forårsage smerte med erektion ogkrummerik.

I mange mænd sænker smerten over tid, men bøjningen i penis kan forblive et problem , hvilket gør samleje vanskelig . De seksuelle problemer , som resultat kan forstyrre et par fysiske og følelsesmæssige forhold og kan sænke en mands selvværd.

 Kan Peyronies sygdom forårsage erektil dysfunktion ?

Desværre ja, som Peyronies sygdom ikke kun medføre unormal form / krumning af din penis , men vil også forhindre blodgennemstrømningen ud plak resulterer i erektil dysfunktion. Korrigering af plak vil forbedre styrken .

Kan disse tegn og symptomer løses på egen hånd ?

Hvis du ikke får nogen behandling overhovedet , spontan forbedring er meget sjældne. Men efter et år , behøver omkring 2/3rd af mændene ikke blive værre og forblive stabil. Men på den anden side 1/3rd af mænd kan have forværring af tegn og symptomer , i sidste ende fører til potentielle komplikationer .

Baseret på ovenstående diskussion og kliniske træk , kan det konkluderes, at Peyronies sygdom er i virkeligheden et alvorligt problem , der kan føre til alvorlig deformitet , unormal form , erektil dysfunktion og mange andre seksuelle sundhedsproblemer hos mænd . Det er derfor afgørende at løse problemet så tidligt som muligt . Som kirurgi og lægemiddelpumper behandlingsmuligheder for Peyronies sygdom ikke er fri for bivirkninger og risici , kan du altid vælge en anden mulighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *