Alternative behandlinger af Peyronies sygdom

krummerikEr naturligt bedre ?

Da den kirurgiske behandling af Peyronies sygdom er risikabelt , dyrt og er ofte betragtes som den sidste udvej , er flere og flere behandlingsmetoder blive indført. Nogle af disse omfatter bl.a. vitamin E i tablet-eller creme form , kalium aminobenzoat ( et kemikalie , der tilhører vitamin B-gruppen og bruges til at nedbryde hård , fibrøs hud ) , og for ganske nylig anvendelsen af ​​eksterne penis bårer .

Vitamin E : Antioxidanter såsom E-vitamin forhindrer fibrose . Tidlige undersøgelser af anvendelsen af E-vitamin i Peyronies sygdom rapporteret et fald i penis krumning i 78 % af patienterne og et fald i plak størrelse i 91 % . Selvom de seneste tegn ikke understøtter en stærk rolle for vitamin E, den lave toksicitet og billigere pris af tillægget tilskynder brugen enten alene eller i kombination med andre behandlingsmuligheder i Peyronies sygdom .

Kalium para- aminobenzoat ( Potaba ) : Potaba har længe været foreslået af både medicinsk / alternative behandlingsmuligheder eksperter som en effektiv behandling for plak, krumning og smerte produceret af kronisk Peyronies sygdom . I en undersøgelse udført på 32 voksne mænd , der blev behandlet i mindst 3 måneder med Potaba på daglig basis, blev symptom opløsning væsentligt set. For eksempel blev forbedringen i penis ubehag / smerter ses i 8 ud af 18 patienter , og faldt plak størrelse blev fundet i 18 ud af 32 patienter . Tilsvarende blev en væsentlig forbedring i penis vinkel ( krumning ) set i 18 patienter, mens 8 patienter rapporterede fuldstændig korrektion af krumning . Men selv PTABA er ikke fri for bivirkninger , og dens effektivitet stadig skal være etableret i et langt størstedelen af ​​patienterne .

Traction -baserede extendere : Ud af alle disse alternative muligheder , har penis bårer (eller extendere ) dukket op som den mest lovende behandlingsmulighed grund af deres høje succesfulde sats , langvarig effekt og sikkerhed. Den mest unikke kendsgerning om den vellykkede brug af penis forlængere i behandlingen af ​​Peyronies sygdom er, at i modsætning til andre naturlige / alternative metoder til kosttilskud , er deres anvendelse er dokumenteret , fastsat og anbefalet af flere kliniske forsøg og undersøgelser . I en sådan undersøgelse, som blev præsenteret i 2. European Congress of Andrology ( september 2002) , effekten af mekanisk penis stretching (PS ) for at reducere penis deformitet under erektion blev testet . Undersøgelsen blev udført i Italien den ti patienter er ramt af Peyronies sygdom , tilsyneladende uændret i det mindste for de seneste 3 måneder, og med penis krumning under erektion ( PEC) . Målinger blev udført før og efter daglig hjem penis stretching program (mindst fire timer / dag ) i 3 til 6 måneder  Som følge heraf var penil krumning under erektion betydeligt og effektivt faldt efter 3 måneder. Desuden blev behandlingen veltolereret (ikke alvorlig komplikation, og ingen patient drop outs indtruffet). Resultaterne antydede en lovende brug af penis bårer i udvalgte Peyronies patienter med penis krumning uden erektil dysfunktion.

Mens kirurgi er stadig en mulighed , er det ofte forbundet med en høj risiko for komplikationer, flere omkostninger og andre problemer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *