Kategoriarkiv: krummerik

Hvordan identificeres Peyronies sygdom ?

skæv penisHistorie og baggrund

Generelt Peyronies sygdom henviser til tilstedeværelsen af arvæv i penis . Betingelsen er så indkaldt som det først blev beskrevet af en fransk kirurg Francois Peyronies omkring 250 år siden. Dag, ifølge de generelt accepterede skøn Peyronies påvirker millioner af mænd som regel begynder i deres 50′erne. Pladen danner fra en levetid på små skader eller revner . Disse skader heler ved at danne overdrevet plaques , der resulterer i Peyronies sygdom . Mænd, der danner unormale arvæv andre steder i kroppen , er mere modtagelige for at udvikle en Peyronies plak.

Hvordan Peyronies sygdom udvikler ?

Arvæv eller Peyronies plaque , formularer i væggen af det væv, der omgiver corpus cavernosum . Det vil sige, en mindeplade former i ” lærredet ” ( tunica albuginea ), der ombryder erektile væv . Denne plak er en flad plade af arvæv, der faktisk udvikler sig på toppen eller bunden af ​​penis inde i en tyk membran kaldet

Tegn og symptomer på Peyronies sygdom

Sværhedsgraden , progression og løsning af forskellige tegn og symptomer på Peyronies sygdom er variabel og varierer fra person til person . Symptomerne kan udvikle sig langsomt eller synes natten over.

I en opfølgende undersøgelse af 97 mænd rapporterede 40% en forværring af deres symptomer over tid. Men i 47% , havde sygdommen stabiliseret efter løsning af den inflammatoriske proces , og i 13% var symptomer endda forsvundet spontant.

Som nævnt ovenfor , i Peyronies sygdom , . En plade eller hård klump former i væv af penis Men det er ikke 100 % bekræftet, at hvad der rent faktisk forårsager sygdommen . Nogle eksperter mener, at det kunne være nogle skjulte traumer eller skade, men det er ikke altid bekræftes. På pladen gør penis mindre fleksibel , der forårsager smerte og gøre penis bøjning , når det er oprejst . Af samme grund har mange mænd med Peyronies sygdom seksuelle problemer, fordi de ikke kan få eller opretholde en normal erektion . Patienterne har også som regel har mere smertefuld erektion og afvigelse af penis. Tilsvarende i mange andre tilfælde kan disse plaques også forårsage smerte med erektion ogkrummerik.

I mange mænd sænker smerten over tid, men bøjningen i penis kan forblive et problem , hvilket gør samleje vanskelig . De seksuelle problemer , som resultat kan forstyrre et par fysiske og følelsesmæssige forhold og kan sænke en mands selvværd.

 Kan Peyronies sygdom forårsage erektil dysfunktion ?

Desværre ja, som Peyronies sygdom ikke kun medføre unormal form / krumning af din penis , men vil også forhindre blodgennemstrømningen ud plak resulterer i erektil dysfunktion. Korrigering af plak vil forbedre styrken .

Kan disse tegn og symptomer løses på egen hånd ?

Hvis du ikke får nogen behandling overhovedet , spontan forbedring er meget sjældne. Men efter et år , behøver omkring 2/3rd af mændene ikke blive værre og forblive stabil. Men på den anden side 1/3rd af mænd kan have forværring af tegn og symptomer , i sidste ende fører til potentielle komplikationer .

Baseret på ovenstående diskussion og kliniske træk , kan det konkluderes, at Peyronies sygdom er i virkeligheden et alvorligt problem , der kan føre til alvorlig deformitet , unormal form , erektil dysfunktion og mange andre seksuelle sundhedsproblemer hos mænd . Det er derfor afgørende at løse problemet så tidligt som muligt . Som kirurgi og lægemiddelpumper behandlingsmuligheder for Peyronies sygdom ikke er fri for bivirkninger og risici , kan du altid vælge en anden mulighed.

Alternative behandlinger af Peyronies sygdom

krummerikEr naturligt bedre ?

Da den kirurgiske behandling af Peyronies sygdom er risikabelt , dyrt og er ofte betragtes som den sidste udvej , er flere og flere behandlingsmetoder blive indført. Nogle af disse omfatter bl.a. vitamin E i tablet-eller creme form , kalium aminobenzoat ( et kemikalie , der tilhører vitamin B-gruppen og bruges til at nedbryde hård , fibrøs hud ) , og for ganske nylig anvendelsen af ​​eksterne penis bårer .

Vitamin E : Antioxidanter såsom E-vitamin forhindrer fibrose . Tidlige undersøgelser af anvendelsen af E-vitamin i Peyronies sygdom rapporteret et fald i penis krumning i 78 % af patienterne og et fald i plak størrelse i 91 % . Selvom de seneste tegn ikke understøtter en stærk rolle for vitamin E, den lave toksicitet og billigere pris af tillægget tilskynder brugen enten alene eller i kombination med andre behandlingsmuligheder i Peyronies sygdom .

Kalium para- aminobenzoat ( Potaba ) : Potaba har længe været foreslået af både medicinsk / alternative behandlingsmuligheder eksperter som en effektiv behandling for plak, krumning og smerte produceret af kronisk Peyronies sygdom . I en undersøgelse udført på 32 voksne mænd , der blev behandlet i mindst 3 måneder med Potaba på daglig basis, blev symptom opløsning væsentligt set. For eksempel blev forbedringen i penis ubehag / smerter ses i 8 ud af 18 patienter , og faldt plak størrelse blev fundet i 18 ud af 32 patienter . Tilsvarende blev en væsentlig forbedring i penis vinkel ( krumning ) set i 18 patienter, mens 8 patienter rapporterede fuldstændig korrektion af krumning . Men selv PTABA er ikke fri for bivirkninger , og dens effektivitet stadig skal være etableret i et langt størstedelen af ​​patienterne .

Traction -baserede extendere : Ud af alle disse alternative muligheder , har penis bårer (eller extendere ) dukket op som den mest lovende behandlingsmulighed grund af deres høje succesfulde sats , langvarig effekt og sikkerhed. Den mest unikke kendsgerning om den vellykkede brug af penis forlængere i behandlingen af ​​Peyronies sygdom er, at i modsætning til andre naturlige / alternative metoder til kosttilskud , er deres anvendelse er dokumenteret , fastsat og anbefalet af flere kliniske forsøg og undersøgelser . I en sådan undersøgelse, som blev præsenteret i 2. European Congress of Andrology ( september 2002) , effekten af mekanisk penis stretching (PS ) for at reducere penis deformitet under erektion blev testet . Undersøgelsen blev udført i Italien den ti patienter er ramt af Peyronies sygdom , tilsyneladende uændret i det mindste for de seneste 3 måneder, og med penis krumning under erektion ( PEC) . Målinger blev udført før og efter daglig hjem penis stretching program (mindst fire timer / dag ) i 3 til 6 måneder  Som følge heraf var penil krumning under erektion betydeligt og effektivt faldt efter 3 måneder. Desuden blev behandlingen veltolereret (ikke alvorlig komplikation, og ingen patient drop outs indtruffet). Resultaterne antydede en lovende brug af penis bårer i udvalgte Peyronies patienter med penis krumning uden erektil dysfunktion.

Mens kirurgi er stadig en mulighed , er det ofte forbundet med en høj risiko for komplikationer, flere omkostninger og andre problemer.